Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Emil fra Lønneberg

1 november, 2018 - 18:00 - 20:00

Mød skarnsknægten med et hjerte af guld når Folketeatret opfører Astrid Lindgrens elskede historie Emil fra Lønneberg torsdag den 1. november kl. 18.00
”EMIIIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt, for nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. ”Jeg gjorde det bare af godhed”, siger Emil, men det har far lidt svært ved at forstå, som han står dér med musefælden på storetåen. Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd.
Men Emils bedste ven, gårdskarlen Alfred og lillesøster Ida synes begge, at Emil er god nok, præcis som han er. Og selvom mor Alma vrider sine hænder i fortvivlelse over Emils uheldige hittepåsomhed, så aner hun en kommende sognerådsformand i sin kærlige og kloge søn.
I Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberger der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen, og når Ida hejses op i flagstangen. Eller når Kommandusen falder i Emils ulvefælde, og når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer. Vi møder også Tyttebær-Maja, Tumbe-Jokum, Bette-Rikke og alle de andre vidunderlige figurer fra Astrid Lindgrens fortælling om skarnsknægten med hjertet på rette sted.
Dørene åbnes en time før forestillingens start, og i foyeren kan man købe forfriskninger og andre teatergodter.
Hele salen reserveret til FMKB
’Familier med kræftramte børn’ disponerer over samtlige 574 pladser i Folketeatrets store sal. Det betyder, at gældende isolationsregler kan overholdes, og at familier med et kræftramt barn i behandling også trygt kan være med.
Bedsteforældre, personale fra børnekræftafdelingerne og ’godkendte besøgsvenner’ er naturligvis også velkomne.
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men vigør opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smittefare over for børn i behandling for kræft.
 

Detaljer

Dato:
1 november, 2018
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Folketeatret
Nørregade 39
København K, 1165 Danmark
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside