Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FMKB Storbyræs 

18 oktober, 2018 - 17:00 - 21 oktober, 2018 - 13:00

Har du lyst til nogle aktive, spændende og anderledes dage i København? Så skal du med på holdet til FMKB Storbyræs fra torsdag den 18. til søndag den 21. oktober.
Du behøver ikke at tage til Hawaii eller Klitmøller i Nordvestjylland for at motionere. Du skal bare tage med til FMKB Storbyræs i København sammen med en gruppe unge mellem 14 og 20 år, der alle har eller har haft kræft. Her vil du opleve en skøn blanding af godt samvær, spændende oplevelser og sjove fysiske aktiviteter.
Storbyræset finder sted i efterårsferien, men du skal ikke forvente at komme på daseferie. Så skynd dig at få pakket hurtigskoene og oplevelsesbrillerne!
Storbyræset starter torsdag den 18. oktober kl. 17.00, hvor alle mødes ved Joe & The Juice på Københavns Hovedbanegård. Herfra drager vi til vores overnatningssted, spiser aftensmad, spiller københavnerquizzen og hygger os med snolder etc.
Fredag morgen starter løjerne.
Alle oplevelser og aktiviteter er endnu ikke lagt ind i et minutskema, men her en smagsprøve på de næste to dages program:

  • Besøg på Experimentarium, Danmarks science center. Vi løser nogle sjove opgaver og oplever teknologiens mange spændende facetter.
  • Slentretur på Strøget.
  • Introduktion til E-sport på computer (f.eks. Counter-Strike og League of Legends) med egen instruktør på Grøndal MultiCenter.
  • Vi prøver nogle af centrets mange sportsmuligheder.
  • I Københavns nyeste og mest lækre sportsmekka Hafnia-Hallen spiller vi indendørs beach volley og kaster os over Kids CrossFit – med egen instruktør.
  • Du har ikke prøvet det før, men i Valby skal du spille Disc Golf. Det er golf uden køller, og bolden skiftet ud med en frisbee, som skal kastes i en kurv. Glæd dig!
  • Og meget andet sjovt og spændende.

Søndag efter morgenmad stiger vi i Nyhavn om bord i en af de store turbåde og nyder en stille og rolig havne- og kanalrundfart. Det bliver en stor oplevelse at opleve København fra havnebassinerne og kanalerne. Efter sejlturen slutter vi af med frokost, og siger herefter farvel og på gensyn til hinanden på Københavns Hovedbanegård omkring kl.13.00.
Du skal ikke deltage i VM i dart, løbe 5.000 meter som under OL eller sætte rekord i undervandssvømning. Du skal deltage i FMKB Storbyræs, og det er kræs!
Og husk at fortælle din bank og/ eller dine forældre, at det hele er gratis!
 

Detaljer

Start:
18 oktober, 2018 - 17:00
Slut:
21 oktober, 2018 - 13:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside