Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Året rundt på en uge – FMKB Sommercamp

30 juni, 2018 - 15:00 - 6 juli, 2018 - 09:30

Du skal godt nok have snøret kondiskoene, når du skal ÅRET RUNDT PÅ EN UGE på FMKB Sommercamp 2018 i Ans fra lørdag den 30. juni til fredag den 6. juli. 
Det gælder om at have konditionen og udstyret i orden, når du på FMKB Sommercamp 2018 skal nå 365 dages aktiviteter og strabadser på en uge. Til gengæld kan du forvente masser af sjov, dejlige måltider og skæppeskønt samvær med en gruppe andre friske og hyggelige unge mellem 14 og 22 år, der alle har eller har haft kræft. 
Ingen ved det, men alle taler om det. Det er ikke nyt, at FMKB gennem en årrække har arrangeret Sommercamps, men indholdet på dette års Sommercamp er helt nyt, og det bliver garanteret meget anderledes (og en hel del sjovere), end du forventer. Fra morgen til aften vil der være aktiviteter, der kræver samarbejde, mod og logisk sans. Alle aktiviteter tager udgangspunkt i temaet: ÅRET RUNDT PÅ EN UGE. 
Når man skal forcere årets 365 dage på en uge, må man komprimere årets højtider. Det gør vi så og fejrer både påske, pinse, fastelavn, jul osv. på behørig vis. Der bliver fart over feltet både til lands, til vands – og om natten! 
Her er en lille forsmag på, hvad du vil opleve og deltage aktivt i: 
Forår
Findes der en bedre måde at nyde forårsvejret og den flotte natur i Ans end på en hurtig ATV? På vores 6 terrængående og 4-hjulede ATV’ere får du en rystende oplevelse i sædet (eller stående) på køretøjet rundt i vores store naturområde med i alt 18 km. anlagte stier. 
For at få pulsen ned igen har vi planlagt yoga og meditation med vores egen instruktør. Du kommer desuden til at fejre påske, hvor vi nyder en påskefrokost, puster æg, laver gækkebreve – og hvem ved, om påskeharen kigger forbi med et lækkert påskeæg til alle? 
Sommer
Endelig kom sommeren, og det betyder kanotur på Gudenåen, så fat padlen og giv den gas i den strømlinede kano. Det går let nok den ene vej, men forsøger du mod strømmen, skal du virkelig lægge kræfter i – kanoerne har jo ikke hjælpemotor, så her skal du selv padle. 
Der er dømt lejrstemning på FMKB Sommercamp, hvor samværet og fællesskabet er i centrum, og vi håber, at alle vil medvirke til at skabe en herlig lejrstemning. Vi regner med din ekspertise, når vi om aftenen hygger i bålhuset med alskens opfindsomme aktiviteter. 
Der går desuden rygter om, at du får mulighed for at prøve kræfter med fodboldgolf på en fantastisk 18 hullers bane, og når kræfterne er ved at slippe op, er der gjort klar til drive-in-bio under åben himmel. FMKB drive-in-bio viser film i genrer efter enhver smag. 
Til sidst men ikke mindst bliver du inviteret til charterfest. Vi dækker vi op til den helt store fest, hvor feriestemningen når uanede højder, og Viva España eller Una Paloma Blanca måske bliver årets slagsang. 
Efterår
I løbet af efteråret skal vi ud og nyde den flotte natur i området, hvor vi bl.a. skal lave Nature-art, teambuilding. Og for vandhundene kan det være, at den står på vandkamp – og måske en dukkert i Tange Sø. 
Du kommer også en tur til storbyen, når vi besøger Danmarks næststørste by, Aarhus. Her skal du prøve kræfter med et spændende instagram-løb, og du får mulighed for at shoppe, spise god mad og ikke mindst spille minigolfturnering. 
Vinter
Året slutter af i julemåneden december, og vi skal derfor fejre alle de gode danske juletraditioner. Så husk at pakke nissehuen, da vi holder juleaften med pakkeleg, flæskesteg og alt hvad det indebærer. Når julen er vel overstået står den så på afslapning i det nybyggede vildmarksbad og klargøring til den næste højtid, fastelavn. Her kårer vi selvfølgelig den bedste udklædning, laver fastelavnsquizzer 
– og ikke mindst, slår vi katten af tønden. 
Safety first!
Til beroligelse for dine forældre bliver alle ikke-stillesiddende aktiviteter gennemført med de skarpeste sikkerheds-foranstaltninger og altid i følgeskab med og overvågning af voksne hjælpere. 
Men, I skal nok få lov til at bytte glansbilleder og fortælle hinanden morsomme historier helt alene. 
Vi glæder os til at være sammen med dig i en uge, hvor tilstrækkelig tid til det hele bliver både din og vores største udfordring! 

Detaljer

Start:
30 juni, 2018 - 15:00
Slut:
6 juli, 2018 - 09:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

FMKB
Århusvej 51
Ans, 8643 Danmark
Telefon:
86946930
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside