Indlæser Begivenheder

Rekreativt ophold for hele familien

31. januar - 31. december
Download: Invitation og tilmeldingsblanket

Nyd et rekreativt ophold for hele familien i en af Foreningens ferieboliger ’Familier med kræftramte børn’ råder over et antal ferieboliger, som tilbydes gratis til rekreative ophold for Foreningens medlemsfamilier.

Feriebolig ved Tange Sø
Siden 1995 har ’Familier med kræftramte børn’ været i stand til at tilbyde Foreningens medlemsfamilier et ophold i en feriebolig beliggende ved Tange Sø.

Her har mange familier i løbet af de sidste mange år kunnet tilbringe en periode i den specielt og meget velindrettede bolig.

Efterfølgende har Foreningen erhvervet et par naboejendomme, så vi ved Tange Sø kan tilbyde vores medlemsfamilier endnu flere og bedre rekreative faciliteter.

Der foregår løbende ombygninger og anlægsarbejder i området, og ovennævnte faciliteter er derfor af sikkerhedsmæssige årsager ude af drift i visse tidsrum.

Feriebolig ved Roskilde Fjord
’Familier med kræftramte børn’ har ligeledes for nogle år siden erhvervet en lækker feriebolig ved Roskilde Fjord lidt syd for Frederikssund.

Her i den smukkeste natur og tæt ved fjorden kan medlemsfamilier nu reservere et rekreations- og ferieophold.

Ferieboligen er yderst velindrettet med 6 sovepladser og alle de moderne faciliteter, som er nødvendige for en familie, også når man har et barn i behandling.

Boligen er helårsisoleret og kan således anvendes året rundt.

Feriehytte ved Henne Strand
’Familier med kræftramte børn’ kan nu udlåne en dejlig, nyopført feriehytte, der ligger smukt placeret på den femstjernede Henne Strand Camping & Vandland.

Hytten er topmoderne, rummelig og indeholder bare alt, hvad en familie har brug for. Hyttens 35 m2 er særdeles praktisk indrettet med stor stue, hems, åbent køkken og 2 værelser. I alt er der soveplads til 6 personer (hvis man klemmer sig lidt sammen).

Hyttens beboere har adgang til alle campingpladsens faciliteter, der bl.a. omfatter fitnessrum og stort vandland. Vandlandet åbner dog først den 30. marts 2019.

Prioritering
Ferieboligerne bliver besøgt af familier fra hele landet, og efterspørgslen er stor. Så stor, at Sekretariatet desværre er nødsaget til at prioritere blandt ansøgerne.

Prioriteringen foretages ud fra ansøgerfamiliernes behov. Familier med et barn i inten­siv behandling og familier med et barn, der netop har overstået hospitalsbehandlingen vil således blive foretrukket.

På grund af den store efterspørgsel kan en låneperiode være på maksimalt 1 uge.

Lånevilkår
Det er ganske gratis at låne en af Foreningens ferieboliger. Næsten. Ved ankomst og afrejse skal man aflæse strømmåleren og betale for forbrugt strøm.

Skriftlig ansøgning (helst via mail) skal sendes til Sekretariatet i god tid før den ønskede periode og skal som minimum indeholde ønske til sted(er) og tidspunkt(er) samt en beskrivelse af barnets behandlingsstatus.

 

Detaljer

Start: 31. januar
Slut: 31. december
Begivenhed Kategorier: ,

Arrangør

Navn: FMKB
Telefon: 8694 6930
Email:
Hjemmeside: www.fmkb.dk