Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Folk og Røvere i Kardemommeby – Teaterforestilling

Bellevue Teatret Strandvejen 451Klampenborg,

Mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere i den magiske lille Kardemomme By – skrappe Tante Sofie, den godmodige Politimester Bastian og naturligvis de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, der lister sig af sted på tå for at stjæle og lave ballade. Velkommen til kardemommefest!

Gratis

Juletræsfest i Slagelse

Cirkusland Årselvvej 6Slagelse,

Velkommen til en hæsblæsende juletræsfest med traditioner, festglade dyr og mennesker samt masser af lækkerier og gaver!

Gratis

Juletræsfest i Brovst

Brovst Hallen Damengvej 2Brovst,

Endnu engang inviterer Familier med kræftramte børn - i samarbejde med Lions Klub - til Juletræsfest Så skal vi atter mødes til en dejlig dag med juletræ, godter, gaver, underholdning, masser af god mad, glade børn og hygge. Så derfor, sæt allerede nu kryds i kalenderen: lørdag den 27. november kl. 11.00 – 16.30 Her

Gratis

Snefald – Juleforestilling Aalborg Teater

Aalborg teater Jernbanegade 11Aalborg,

En forældreløs pige i en trist verden. Et eventyrland fuldt af magi og kærlighed. En hemmelig portal skiller dem. Kan Selma finde vejen?
Snefald er en ny juleklassiker og en poetisk og magisk musikforestilling for hele familien – et hjertevarmt juleeventyr om at finde sig selv og føle sig hjemme, hvor man er.

Gratis

Juleweekend for unge

Juleweekend for unge mellem 9 og 22 år, kombineret med juletræsfest.

Juletræsfest i Baboon City 2021

Baboon city Åkirkebyvej 10Herning,

Årets største X i kalenderen sætter hele familien igen ved den store JULETRÆSFEST i Baboon City i Herning.

Gratis