Indlæser Begivenheder

Leg og smil i Baboon City

28. februar - 16:30 - 20:30
Download: Invitation og tilmeldingsblanket

Alle i familien får motion til hele kroppen, humøret og smilebåndet i BABOON CITY Danmarks største indendørs forlystelsescenter, og FMKB tager imod medlemsfamilierne torsdag den 28. februar fra kl. 16.30 til 20.30.

I det store forlystelsescenter bliver alle i familien udfordret på alle mulige måder. Med familiesjov og konkurrencer og ikke mindst med et hav af fysiske aktiviteter. Det er stort set umuligt at nå det hele, når man kan vælge mellem bl.a. rodeotyren, radiobiler, karaoke, morskabsmaskiner, hoppepuder, minigolf, klatrevæg, golfdart, elbilbane, tarzanbane, elastikløb, sumobrydning, rutschebane, spillemaskiner, monsterboksning, trampoliner, playstations, mooncars, skumboldkanoner og alle de andre af de flere end 200 forlystelser i de 8 store haller i Herning.

Varm op og sæt så kursen mod Åkirkebyvej 10 i Herning! Og bemærk, at vi har alle de mere end 9.000 m 2 helt for os selv! Klik ind på www.babooncity.dk og find ud af, hvad I ønsker at kaste jer over.

Prøv bare løs
Har familien været med FMKB i Baboon City før, er der helt sikkert noget, som I ikke har prøvet før. – Ta’ derfor med til Baboon City og brug nogle sjove, spændende og underholdende timer sammen med hele familien og de mange andre FMKB familier.

Kun for FMKB
Alle kan trygt tage med til Baboon City denne dag, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Alle isolationsregler kan således overholdes. Bedsteforældre, besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerne er også velkomne til denne aktivitet.
Deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.

Baboon-buffet
Når sulten melder sig, er FMKB vært ved en lækker Baboon-buffet. Drikkevarer købes og afregnes direkte til Baboon City, og man må derfor ikke medbringe sine egne drikkevarer denne aften.

Skynd dig/jer at udfylde tilmeldingsblanketten og send den til Foreningens Sekretariat allersenest fredag den 1. februar. Nogle dage før arrangementet vil alle tilmeldte modtage adgangsbilletter m.v., som skal medbringes.

Velkommen i Baboon City torsdag den 28. februar 2019 kl. 16.30 – 20.30.

Detaljer

Dato: 28. februar
Tidspunkt: 16:30 - 20:30
Begivenhed Kategorier: ,

Sted

Sted: Baboon city
Adresse: Åkirkebyvej 10
Herning, 7400 Danmark

Arrangør

Navn: FMKB
Telefon: 8694 6930
Email:
Hjemmeside: www.fmkb.dk