Indlæser Begivenheder

Lalandia 2021 – Unge Camp

26. marts - 18:00 - 29. marts - 10:30

Unge i alderen 9-22 år inviteres til nogle sjove, begivenhedsrige og fælleskabende dage når FMKB besøger Lalandia Billund” fra fredag den 26. marts til mandag den 29. marts 2021

Glæd dig til nogle aktivitetsfyldte og sjove dage i feriecenteret Lalandia Billund fra fredag den 26. marts til mandag den  29. marts 2021.

Vi skal bo i Lalandias feriehuse, hvor der er god plads til alle og rum til hygge og sjov.

I Lalandia venter os en massevis af anderledes og udfordrende aktiviteter, hvor vi skal blandt andet opleve skøjtehallen, minigolf, bowling, hal-aktiviteter klatrevægen og ikke mindst badelandet Aquadome. I Aquadome får I mulighed for at suse ned gennem de sjove vandrutsjebaner, ride på bølgerne i bølgebassinet, eller nyde livet i et af de varme boblebade. Vandlandet byder også på wellness-oplevelser og tid til afslapning.

Der bliver nok og se til, og udover alle de fede aktiviteter Lalandia udbyder, så vil aktivitetslederne på turen stå for lege, quizzer, god mad samt sikre at alle har smil på læben hele turen igennem.

Du kan allerede nu godt begynde at glæde dig, det bliver nogle lange, men helt sikkert fantastiske dage med nye venskaber på kryds og tværs, som du sjældent vil glemme.

Vi ser meget frem til at møde dig og benytte hver og en af Lalandias mange muligheder i fælleskab!

Lidt mere lavpraktisk

Hvem:

Weekenden henvender sig til unge mellem ca. 9 – 22 år, der alle har eller har haft kræft (det er som udgangspunkt ikke muligt at have ledsager med på turen)

I skal være indforstået med, at der i tilfælde af overtegning vil blive foretaget prioritering blandt de tilmeldte deltagere.

Sted:

Vi mødes ved hytter i Lalandia Billund (der kommer mere info i ugen op til)

Tidspunkt:

Fra fredag den 26. marts kl. 18.00 til mandag den 29. marts kl. 10.30 cirka.

Pris:

Gratis.

Transport:

I skal selv sørge for at komme til og fra Lalandia Billund.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål:

Skal sendes til thoeger@fmkb.dk, senest mandag den 1. marts 2021.

 

Detaljer

Start: 26. marts - 18:00
Slut: 29. marts - 10:30
Begivenhed Kategori: