Indlæser Begivenheder

Juletræsfest i Slagelse

27. november, 2010
Gratis

Efter et år med arrangementer og aktiviteter i alle former er det en fornøjelse at invitere foreningens medlemmer til et arrangement, der foregår samme lørdag hvert år, og som med overraskende varianter varsler julens komme. Det er selvfølgelig årets juletræsfest, som vi igen i år kan nyde i Cirkusland hos Cirkus Arena.
 
Når Nordens største cirkus endnu en gang lægger lokaliteter, personale og artister til en af ‘Familier med kræftramte børns’ store juletræsfester, kan der ske lidt af hvert. Og det kan vi godt love, at der gør – også lige fra kl. 11.00 dut.
Indenfor i Cirkus Arenas Cirkusland i nærheden af Slagelse byder vi velkommen til et hæsblæsende, fejende flot og fantastisk program med alt hvad hjertet begærer for øjne, ører og maver.
 
Alle indendørs faciliteter er gjort klar og varmet op, frisk savsmuld er strøet ud i manegen, og både dyr, musikere og artister er i absolut tip-top form.
Der bliver med garanti fuld fart over feltet i Cirkusland, og det vil hele familien kunne opleve, når ‘Familier med kræftramte børn’ igen inviterer til en overraskende, overdådig og fornøjelig juletræsfest helt ud over det sædvanlige.
Og løjerne starter allerede med fuld fart over feltet om formiddagen.
 
Cirkusfamilien Berdino og medarbejdere har sammen med ‘Familier med kræftramte børn’ sammensat et helt forrygende juleprogram for alle de forventningsfulde og juletræsfestglade deltagere. For det bliver hverken en traditionel juletræsfest eller en cirkusforestilling, men en juletræsfest i cirkus – altså begge dele.
Og bare rolig. Alle bliver naturligvis beværtet på behørig vis og i et omfang, så det sikkert ikke er nødvendigt at spise dagen før ankomsten til Cirkusland.
 
Og tro det eller ej: Alt er gratis! Oplevelser, shows, underholdning, julemenu, mere underhold-ning, juletræ – og naturligvis julegaver og godteposer til alle børnene. Drikkevarer er dog for egen regning.
Julemenu med altFør familien møder frem til Juletræsfesten og den overdådige julemenu, er det måske en god idé at løbe en appetitopsparende tur på 45 km, for efter de allerbedste traditioner byder ‘Familier med kræftramte børn’ ved frokosttid på en lækker familiejulebuffet med et utal af retter. Stræk ud, tag en dyb indånding og læs her: ? gravad laks med dressing ? andesteg med rødkål ? kyllingelår med agurkesalat ? flæskesteg med rødkål ? frikadeller med surt ? tarteletter m/ høns og asparges ? kartoffelsalat ? hjemmelavet sylte med rødbeder. Og til slut ris a la mande og mandelgaver til de heldige.
Alt bliver undervejs tilsat levende julemusik fra det dygtige nisseorkester.
Masser af underholdning
Når den værste sult er stillet, kommer hele Nissefamilien og underholder samt leger de populære jule- og sanglege med børnene omkring det høje, flot pyntede juletræ. Forældrene kan også deltage eller måske i stedet vælge at slappe lidt af med kaffe eller glögg og æbleskiver.
Men tro nu endelig ikke, at der bliver tid til at slå mave, for straks efter frokost går det atter deruda’ med masser af underholdning.
 
OP PÅ MANEGEKANTENIgen i år viser Arena Cirkus-Teater en ny forestilling. Denne gang er det en slags X-factor for teaterdyr under titlen OP PÅ MANEGEKANTEN.
Sune præsenterer bl.a. en papegøje, som kan parodiere, en Dalmatinerhund, som kan danse latinamerikanske danse, en hamster, der kan rappe, en elefant, der kan regne, en søløve, som kan synge soul, og endelig de populære logoklovne. Det er en forestilling med masser af gode sange skrevet af bl.a. Finn Bendixen, som også er Cirkuslands vært denne dag. Jo, der sker noget, når Cirkus-Teatret indtager scenen.
 
CRAZY SUNECrazykomikeren og tryllekunstneren Sune, som mange husker fra ‘Talent 2008’, hvor han gav den som trebenet fisker og professor i røg og damp, viser et helt nyt show. Han giver en hyldest til Buster Oregon Mortensen, som i 80’erne huserede både i TV og biografer. Sune tryller med sædvanlig komik og charme, så der bliver noget at se på, når han i Busterkostumet indtager scenen.
 
HESTE- OG SØLØVESHOWI løbet af dagen bliver deltagerne også inviteret til at overvære spændende show med heste og andre dyr samt et publikumsplaskende søløveshow, hvor de livlige dyr nok skal få børnene til at ønske, at de kunne få lov til at klappe dem.
Herudover vil der blive lejlighed til at besøge dyrene i staldene og gå på opdagelse i cirkusmuseet med de mange klenodier. – Jo, der bliver nok at se til i løbet af dagen!
 
Helt for os selv hele dagenLørdag den 27. november er hele Cirkusland reserveret udelukkende til ‘Familier med kræftramte børn’. Alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes. Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage.
 
Selv om programmet er righoldigt, er dagen lang, og der vil sikkert være tid til at kigge ind i de arbejdende værksteder og på veteranbiler. Man vil også kunne komme på besøg i en rigtig cirkusvogn og se, hvordan cirkusfolk lever, når de er på turné.
Børnene kan muntre sig med klovnesminkning, og i det store indendørs Legeland kan man prøve den flotte karrusel eller pariserhjulet, ligesom børn (og voksne) kan boltre sig i hoppeborg og rutschebane, samt prøve den udfordrende minigolfbane eller måske få en enkelt tur eller flere i cirkustoget.
 
Godt samværGodt nok er det spændende program tæt, men vi håber, at der også vil være tid til godt og hyggeligt samvær med de mange andre medlemsfamilier, der for alt i verden heller ikke vil undvære årets julefest.
 
Når dagen slutter ca. kl. 17.00, siger vi rigtig glædelig jul til alle, og de mætte og trætte børn får sikkert en rolig hjemtur med familie, julegaver og godteposer.
 
Hvem kan deltage?Alt foregår indendørs i opvarmede lokaler, og juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft og deres raske søskende, forældre og bedsteforældre er velkomne.
 
Det samme gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne”. Det er ikke strengt nødvendigt at være medlem af Foreningen, men vi minder igen om, at deltagelse ikke er hensigtsmæssig, hvis man udgør en smitterisiko.
 
Fælles bustransportDer vil blive arrangeret gratis fælles bustransport fra Rigshospitalet (udfor opgang 5) og fra Odense Congress Center (ved hovedindgangen til Arenaen) samt fra Danmarks Transport Center ved Vejle (parkeringspladsen).
 
Husk, at anføre på tilmeldingsblanketten, om I kører selv eller ønsker at deltage i fælles transport fra et af ovenstående opsamlingssteder.
 
Ønsker familien at køre selv, er adressen: Årslevvej 6, 4200 Slagelse.
 
Tilmelding til gratis juletræsfestForeningen er allerede i julehumør, og en lang række af forskellige tilskud fra venlige sponsorer betyder, at vi med stor glæde kan meddele, at hele arrangementet og deltagelse i evt. fælles bustransport også i år er ganske gratis.
 
Som I kan se, bliver det igen i år en utraditionel juletræsfest, men naturligvis med alle de gode gamle traditioner helt i behold, krydret med masser af sjov og aktiviteter. Vi håber, at alle igen får en spændende dag med mange gode oplevelser.
 
Billetter og endeligt programNogle dage før juletræsfesten vil tilmeldte deltagere modtage det endelige program, supplerende praktiske oplysninger og de eksakte tidspunkter for opsamling til fælles bustransport, samt adgangsbilletter til Cirkusland.
 
Af hensyn til indkøb af gaver, planlægning af bustransport og en lang række andre praktiske ting, vil det være usandsynligt fornuftigt – for ikke at sige en absolut betingelse – at overholde tilmeldingsfristen, som er: Senest mandag den 8. november.
 
Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest,
Familier med kræftramte børn
Læs mere om Arenas Cirkusland her
 
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato: 27. november, 2010
Pris: Gratis

Arrangør

Navn: FMKB
Telefon: 86946930
Email:
Hjemmeside: https://fmkb.dk