Indlæser Begivenheder

Folk og Røvere i Kardemommeby – Teaterforestilling

21. november - 15:00 - 17:00
Gratis

FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY

Familier med kræftramte børn inviterer hele familien med til den hyggeligste og festligste teaterforestilling på Bellevue Teatret. Mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere i den magiske lille Kardemomme By – skrappe Tante Sofie, den godmodige Politimester Bastian og naturligvis de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, der lister sig af sted på tå for at stjæle og lave ballade. Velkommen til kardemommefest!

Lukket særforestilling

Hele teatersalen er reserveret kun til inviterede af ’Familier med kræftramte børn’. Alle isolationsregler kan således overholdes, og familier med et barn i intensiv behandling kan derfor også trygt deltage.

Vi skal derfor opfordre disse familier til at deltage og få en oplevelse sammen med andre, der er eller har været i samme situation.

Hvem kan deltage?

Alle kræftramte børn og unge og deres familier (far, mor og raske søskende) er velkomne, samt bedsteforældrene må også meget gerne deltage denne dag.

Da vi har hele teatersalen for os selv denne dag, kan også børn og unge i intensiv behandling trygt deltage.

Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.

Som altid skal vi dog gøre opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smittefare over for børn i behandling for kræft.

Ved tilmelding bekræfter alle således også, at alle har forstået og respekterer, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.

Ved tilmelding er I naturligvis indforstået med selv at sørge for transporten til/fra: Bellevue Teatret, Strandvejen 451, 2930 Klampenborg

Tilmeldingsfrist

Hurtigst muligt og senest den 1. november 2020 via tilmeldingsmodulet nederst på siden.

Husk at skrive dit navn og e-mail nederst inden du trykker ‘deltag!

(vi beklager de mange felter. Vi arbejder på at gøre det nemmere for jer)

 

Familier med kræftramte børn tager selvfølgelig ansvar for medlemmernes ve og vel. Derfor følger vi regeringens COVID-19 anbefalinger og retningslinjer i alle vores arrangementer.

Med venlig hilsen og på gensyn i Kardemomme By

 

Detaljer

Dato: 21. november
Tidspunkt: 15:00 - 17:00
Pris: Gratis

Sted

Sted: Bellevue Teatret
Adresse: Strandvejen 451
Klampenborg, 2930 Danmark

+ Google Maps

Arrangør

Navn: FMKB
Telefon: 8694 6930
Email:
Hjemmeside: www.fmkb.dk

Deltager

699 tilgængelige Folk og røvere i Kardemomme By

Udfyld venligst alle krævede felter

Send tilmelding til: