Indlæser Begivenheder

FMKB Teambuildingweekend i Ans

1. marts - 19:00 - 3. marts - 19:00
Download: Invitation og tilmeldingsblanket

Udfordringer, samarbejde og godt samvær er opskriften på din spændende FMKB Teambuildingweekend fra den 1. til den 3. marts i Ans. Kan du godt lide at opholde dig i naturen og være sammen med andre unge, så er en FMKB Teambuildingweekend absolut lige noget for dig.

I løbet af en weekend bliver du præsenteret for flere spændende udfordringer, hvor dine samarbejdsevner og logiske sans bliver sat på prøve.
Allerede fredag aften er der teambuildings øvelser, hvor I får testet jeres sanser og evner til at kommunikere i pressede situationer. Herudover byder weekenden bl.a. på FMKBs store Adventurerace, hvor der skal navigeres, konstrueres og kommunikeres, for at du sammen med din gruppe kommer
over målstregen.

Du kommer også ud at køre ATV ræs på skovstierne, lave popcorn over åben ild og udforske skoven, når det er blevet mørkt.
Hovedtemaet for weekenden er gennem samarbejde og brug af sund fornuft at finde personlige forcer og egenskaber til at løse de forskellige aktiviteter på bedste vis og samtidigt styrke og udvikle venskaber med de øvrige deltagere.

Vi mødes fredag den 1. marts kl. 19.00 på Gudenåvej 7 i Ans og slutter samme sted søndag den 3. marts kl. 13.30. Der er et begrænset antal pladser, så send din tilmelding allerede nu eller senest fredag den 8. februar.

Detaljer

Start: 1. marts - 19:00
Slut: 3. marts - 19:00
Begivenhed Kategorier: ,

Sted

Sted: FMKB
Adresse: Århusvej 51
Ans, 8643 Danmark
Telefon: 86946930
HJemmeside: www.fmkb.dk

Arrangør

Navn: FMKB
Telefon: 8694 6930
Email:
Hjemmeside: www.fmkb.dk