Indlæser Begivenheder

FMKB Masterchef 2017, 6 maj

6. maj, 2017 - 11:00 - 17:00
Download: Invitation og tilmeldingsblanket

Du behøver ikke at vide, hvordan man tilbereder ‘Dinde farcie rôtie, a la purée de reinettes’ (det er stegt farseret kalkun med æblekompot) for at deltage i FMKB Masterchef 2017. Men du skal have lyst til at prøve at lave mad i et stort køkken og sammen med andre tilberede en ret til et måltid. Det er også en fordel, hvis du kender forskel på kartofler og gulerødder, salt og peber og kan håndtere en kniv og en grydeske uden at komme alt for meget til skade.

Under alle omstændigheder skal du være mellem 12 og ca. 20 år, og hvis du har raske søskende i samme aldersgruppe, kan de også deltage.

Vælg mellem lørdag og søndag
FMKB Masterchef huserer i køkkenet på Helsingør Ungdomsskole lørdag den 6. maj og søndag den 7. maj. Du kan kun deltage en af dagene, så derfor skal du vælge. Det gør du på tilmeldingsblanketten. Kryds bare begge dage af, hvis du kan deltage begge dage.
Men du kan altså kun være med en af dagene.

Vær opmærksom på, at der er begrænset deltagerantal, så tilmed dig/jer hurtigst muligt!

En dag i FMKB Masterchef 2017
Dagens deltagere møder kl. 11.00, hvor Den Skaldede Kok (Carsten Olsen) tager imod med en let, lækker frokost og orienterer om dagens forløb.

Kl. 12.00 bliver deltagerne inddelt i hold på fem deltagere, som de næste 3 timer skal lave en enkelt ret til en menu, hvor de andre hold laver andre retter.
Til hver ret skal ALT laves fra bunden – grøntsager renses etc.

Efter 3 timer skal maden nydes i ca. 2 timer hvor Olsen & Co selvfølgelig spiser med.
Dagens vindere i FMKB Masterchef konkurrencen får overrakt deres flotte præmier.
Kl. 17.00 siger vi tak for mad, dagen er slut, og vi tager lidt køkkendygtigere hjem.

Den Skaldede Kok – Carsten Olsen Carsten Olsen, bedre kendt som Den Skaldede Kok er en kendt dansk tv-kok, der har skrevet flere kogebøger og lavet mere end 60 TV udsendelser. Carsten Olsen er ambassadør for FMKB og var en af hovedkræfterne bag bogen ‘Kendte familiers livretter’. Han er udlært kok fra Hotel D’Angleterre i København og tjener fra Plaza. Fra 2007 til 2012 drev han Restaurant Den Skaldede Kok i Tivoli med 45 ansatte, og i 2013 åbnede han to-mands-firmaet “Den Skaldede Kok Catering” i Helsingør. Carsten Olsen er også musiker og spiller sammen med Tamra Rosanes i ‘Rockabilly Heart’. Med venlig hilsen – og på gensyn i køkkenet Familier med kræftramte børn
Den Skaldede Kok – Carsten Olsen
Carsten Olsen, bedre kendt som Den Skaldede Kok er en kendt dansk tv-kok, der har skrevet flere kogebøger og lavet mere end 60 TV udsendelser.

Carsten Olsen er ambassadør for FMKB og var en af hovedkræfterne bag bogen ‘Kendte familiers livretter’.

Han er udlært kok fra Hotel D’Angleterre i København og tjener fra Plaza.

Fra 2007 til 2012 drev han Restaurant Den Skaldede Kok i Tivoli med 45 ansatte, og i 2013 åbnede han to-mands-firmaet “Den Skaldede Kok Catering” i Helsingør.

Carsten Olsen er også musiker og spiller sammen med Tamra Rosanes i ‘Rockabilly Heart’.

Med venlig hilsen – og på gensyn i køkkenet
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato: 6. maj, 2017
Tidspunkt: 11:00 - 17:00