Indlæser Begivenheder

Actiondag på Hvorup Kaserne

5. maj - 10:00 - 15:00
Download: Invitation og tilmeldingsblanket

Dansk Land Rover Klub, region Nordjylland og ’Familier med kræftramte børn’ giver den for 11. gang fuld gas på Hvorup Kaserne i Nørresundby. Vi slipper alle hestekræfter løs i terrænet, og for deltagere, der ikke racer rundt i de kraftige Land Rovers og Range Rovers vil der også være fuld fart på aktiviteterne til duften af frisk kaffe, oktandampe og røgen fra den store grill.

Så tag med til en spændende og udfordrende Actiondag med fuld skrue på cylindrene i de kraftige køretøjer, hvor børn, unge og voksne kan få deres hedeste fartdrømme opfyldt. Herudover vil højt tunede og meget tunge militærkøretøjer vise, hvad større mængder dieselbrændstof kan bruges til, når der ikke skal betales moms og afgifter.

Mega ATV-motorcykelræs og højdespring
Man kan også få den indre farthund sat i sving med en tur på Foreningens egne Arctic Cat ATV (All Terrain Vehicle). Drej håndtaget i bund på de små kraftige 4-hjulede motorcykler og ta’ en frisk tur på den lukkede bane.

For de hoppeglade børn er der igen i år en stor hoppeborg til alskens former for luftakrobatik.

Oktanfri hygge og godt samvær
På sidelinien er der fuld fart på i teltene, og når tiden er passende, vil Foreningen sørge for god og nærende forplejning med rigeligt brændstof til den indre motor. Tanken bliver således fyldt op med masser af ny energi efter alle strabadser og mange spændende eventyr i terrænet.

Ud over ræs og oktan-frådseri vil der naturligvis være forskellige underholdende aktiviteter, som ikke-kørere kan deltage i med stor fornøjelse.

Action-dagen er et lukket arrangement udelukkende med deltagere inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Vi skal også gøre opmærksom på, at deltagelse inkl. muskelkørsel, ATV kørsel, spisning og alle øvrige aktiviteter er helt og aldeles gratis.

Her ligger Hvorup Kaserne
Hvorup Kaserne er en del af Aalborg Kaserner, som ligger midt i Nørre Uttrup, lidt nord for Nørresundby. Her ligger øvelsesterrænet også, og her finder arrangementet sted.

 

 

Detaljer

Dato: 5. maj
Tidspunkt: 10:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier: ,

Sted

Sted: Hvorup Kaserne
Adresse: Nørresundby, 9400 Danmark

Arrangør

Navn: FMKB
Telefon: 8694 6930
Email:
Hjemmeside: www.fmkb.dk