Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TIVOLI

22 april - 11:00 - 17:00

100,00kr.

Fredag den 22. april fra kl. 11.00 – 17.00 byder FMKB alle medlemsfamilier velkommen til en herlig dag i Danmarks næstældste og verdensberømte forlystelsespark
Der er fri adgang til TIVOLI, og alle deltagere vil modtage værdikuponer og turpas, der giver gratis adgang til de kørende forlystelser i hele TIVOLI.

Frokost
Her kan man kan vælge mellem mange restauranter og spisesteder med forskellige lækre menuer. De værdikort I får uddelt, kan  anvendes til anden mad og drikke eller fornøjelser – helt efter eget valg – i en af TIVOLIs mange restauranter, forretninger og boder. Forbrug derudover vil som vanligt være for egen regning. Der kommer en oversigt sammen med deltagerinfo.

Hvem kan deltage?
Alle familier med kræftramte børn som har familie-medlemskab er selvfølgelig velkommen. Har du et Unge-medlemskab eller et medlemskab fordi du har familie-relation til en kræftramt familie, så er du også velkommen. Det samme gælder bedsteforældre.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier og lign., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge.

Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.

Tilmelding og betaling
Tilmeldingsfrist er rykket til den 24. marts 2022
Pris pr. deltager er kr. 100 inkl. moms, som betales ved tilmelding. Børn under tre år deltager gratis og skal ikke tilmeldes.

Tilmeldingsfrist er torsdag den 24. marts 2022
I ugen op til arrangementet vil I modtage program og de sidste praktiske oplysninger over mail.
Efter sidste tilmeldingsfrist (24. marts) er det ikke muligt at få tilbagebetalt prisen for at deltage, såfremt man bliver forhindret.
Værdikort og turbånd mm, vil I skulle afhente på dagen i Tivoli hos repræsentanter fra FMKB.
Det indbetalte deltagergebyr på kr. 100,00 pr. deltager anvendes til delvis dækning af vores samlede omkostninger til bl.a. forplejning m.v., som er en del af hele dagens arrangementspakke.

Gratis fælles transport
I lighed med tidligere år er det muligt for medlemmer i Jylland og på Fyn at benytte fælles transport.
Der er opsamling i Aarhus, Vejle og i Odense.  Transporten vil foregå i busser Vi skal udtrykkeligt gøre opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse i fælles transport, hvis man har tilmeldt sig rettidigt.
Ønsker I at deltage i fælles transport, så husk at krydse det af, når du tilmelder dig. ALLE (uanset alder) som ønsker at deltage i fælles transport, skal afkrydse det i forbindelse med tilmelding.

 Mange hilsener og på gensyn i TIVOLI,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
22 april
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
100,00kr.
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tivoli
Vesterbrogade 3
København V, 1630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 33151001
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige