Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Snefald – Juleforestilling Aalborg Teater

1 december, 2021 - 18:00 - 20:30

Gratis

”Kære Julemand. Hvis du findes, og hvis det er muligt, så ønsker jeg mig en familie”. Sådan skriver Selma på ni i sit brev til julemanden. Hun bor i Verden Udenfor, hos sin nabo Ruth, fordi hun har mistet sine forældre for længe siden. Og Ruth er lidt stram i betrækket, især når det kommer til juleri. Men Selmas brev når faktisk frem, og hun og hendes nye ven Hugo når på magisk vis også selv frem til landet Snefald.  
I Snefald vågner man hver morgen til råbet ”Goooodmorgen Snefald”, og her bor selveste julemanden, der hedder Julius sammen med alle nisserne. For eksempel den ældre og lidt skøre opfindernisse IQ, der har bygget julemandens fuldautomatiske og motoriserede bil-slæde. Men der bor også en ambitiøs og streng nisse ved navn Winther, og han pønser på noget. Onde kræfter er på spil, og da Julius pludselig forsvinder, kastes Selma ud i en eventyrlig kamp for at redde julen – og finde sin sande familie.  
Denne varme, sjove og rørende fortælling stammer fra en norsk TV-julekalender, der også blev sendt på DR i 2017. Siden blev den dramatiseret og har spillet med stor succes i både Norge og på Odense Teater, og nu kommer den til Aalborg og varmer og fortryller hele familien.  
Kun os i Aalborg Teater
Alle 209 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveret udelukkende til ’Familier med kræftramte børn’, og glædeligvis kan alle gældende isolationsregler overholdes. Derfor kan også familier med et barn i intensiv behandling trygt deltage.
Bedsteforældre, godkendte besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne til at overvære forestillingen.
Selv om vi disponerer over hele salen, bliver der sikkert rift om billetterne, og derfor tilråder vi hurtig tilmelding (nederst på siden).
Tilmelding
Senest 15. november 2021
Med tilmeldingen accepterer I også at I selv skal sørge for transport til og fra Aalborg Teater.
Husk at skrive dit navn og egen e-mail nederst inden du trykker ‘deltag’

Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
1 december, 2021
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Aalborg teater
Jernbanegade 11
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside