Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cirkus Arena Bellahøj 2022

1 april - 17:00 - 19:00

50,00kr.

Glæd dig til cirkus i 2022!

Allerede nu kan vi løfte sløret for cirkus i Bellahøj med cirkus Arena!
Igen i 2022 har Cirkus Arena lagt sig i selen for at skabe den allerbedste forestilling for FMKB.

Fredag den 1. april 2022

Tag med på en eventyrlig rejse i det store telt, hvor der kun er adgang for deltagere, som er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’.

Alle isolationsregler kan overholdes, således at familier med børn i kræftbehandling også trygt kan deltage. Det er også muligt at medbringe kørestol ind i teltet – husk blot at angive evt. behov ved tilmeldingen.

Programmet vil blive offentliggjort senere men vi kan godt love at der bliver rig mulighed for besøg i dyrestaldene og rundtur på cirkuspladsen før vi alle indtager vores pladser i det imponerende cirkustelt.

Besøg i staldene og rundgang på pladsen

Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en time før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen.

En eftermiddag eller aften i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der også være god lejlighed til at møde og snakke med andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid.

Et morsomt, underholdende og livsbekræftende eventyr venter for hele familien, når Cirkus Arena byder velkommen.

I pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger i forteltet for egen regning.

Hvem kan deltage?

Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. De i relation til isolationsbestemmelserne ”godkendte” besøgsvenner er også velkomne til at deltage i arrangementet. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med. Der er masser af plads, så ingen behøver holde sig tilbage.

Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organisationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftramte børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.

Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.

Tilmelding og betaling:

Tilmelding til arrangementet i Cirkus Arena, forgår ved at gå ind på vores hjemmeside og under invitationen til arrangementet finder du nederst på siden online tilmelding.

Betaling kr. 50 pr. pers. foregår i tilmeldingsmodulet.

Sidste tilmelding er  14. marts 2022.

Når tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, vil I efter sidste tilmeldingsfrist modtage de sidste praktiske oplysninger over mail.

Billetterne vil I skulle afhente på dagen ved indgangen til cirkusteltet.

Det indbetalte deltagergebyr på kr. 50,00 pr. deltager anvendes til delvis dækning af de samlede omkostninger til hele arrangementspakken. Der er ikke mulighed for billetrefusion efter den 20. marts 2022.

Vi håber at rigtig mange vil tilmelde sig arrangementet og få en uforglemmelig oplevelse i samvær med andre medlemmer fra og venner af ’Familier med kræftramte børn’.

Mange hilsener og på gensyn til ’Cirkus Arena’,

Familier med kræftramte børn

 

Detaljer

Dato:
1 april
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
50,00kr.
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Bellahøj
Hulgårdsvej 122
København SV, 2400 Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige