Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Actiondag 2022

30 april, 2022 - 10:00 - 15:00

Gratis

Det er en glæde igen at kunne invitere til

Actiondag

Et af FMKB’s absolut mest populære arrangementer er tilbage! Og denne gang med endnu flere hestekræfter og overraskelser!

Dansk Land Rover Klub, Aalborg Kasernes Veteranpanser- og køretøjsforening er igen de drivende kræfter i FMKB’s actiondag. Men i år vil der være andre spændende overraskelser på programmet, som vi endnu ikke vil løfte sløret for.

Vi slipper endnu flere hestekræfter løs og styrker oktantallet. For deltagere, der ikke racer rundt i terrænet godt fastspændt i de kraftige Land Rovers, Range Rovers og andre brølende køretøjer, vil der være kaffe på kanden, ATV-bane og tid til en snak med de andre deltagere.

Actiondag har også oktanfrie oplevelser

Ikke alle kan komme ud og køre på samme tid. Til gengæld bliver der også gang i teltet. Når tiden er passende, vil Foreningen sørge for god og nærende forplejning med rigeligt brændstof og kalorier til den indre motor. Tanken bliver således fyldt op med masser af ny energi til alle eftermiddagens strabadser og mange spændende eventyr i terrænet.

FMKB tager selvfølgelig en kasse spil med, så du kan udfordre andre i forskellige spil.

Derudover har vi hemmeligheder undervejs, som vi ikke kan løfte sløret for endnu.

ATV-motorcykelræs

Man kan også få den indre farthund sat i sving med en tur på Foreningens egne Arctic Cat ATV (All Terrain Vehicle). Drej håndtaget i bund på de små kraftige 4-hjulede motorcykler og ta’ en frisk tur på den lukkede bane.

Tilmelding

Action-dagen er et lukket arrangement udelukkende med deltagere inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre, samt bedsteforældre. Medlemmer af Unge-netværket og ”Senvirkningerne” kan også deltage. Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge, dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke kan deltage. Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan naturligvis også deltage.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 18. april 2022
 

Her ligger Skovhuset og skoven

Skovhuset ligger tæt ved Tange Sø

Bjerrevej 100, 8840 Rødkærsbro

Detaljer

Dato:
30 april, 2022
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Skovhuset
Bjerrevej 100
Rødkærsbro, 8840 Danmark
+ Google Maps